Dámska bunda KARPOS SAS PLAT

Dámska bunda Karpos SAS PLAT   je ľahká, izolačná bunda na outdoorové aktivity v prechodnom a zimnom období. Je vybavená neprefúkavým materiálom Pertex® Quantum a syntetickou izoláciou...celý popis
  • Cena:
  • 250.00€
  • 125.00€ s DPH


  • Výrobca: Karpos
  • Kód produktu: 2501156/23
  • Dostupnosť: Skladom

Dostupné možnosti

Dámska bunda Karpos SAS PLAT   je ľahká, izolačná bunda na outdoorové aktivity v prechodnom a zimnom období. Je vybavená neprefúkavým materiálom Pertex® Quantum a syntetickou izoláciou Power Flake, ktorá vzhľadom na svoju nízku hmotnosť poskytuje vynikajúce termoizolačné vlastnosti. Nechýba kvalitný, celorozopínací zips Vislon® zaručujúci rýchle zapínanie/rozopínanie a sťahujúca šnúrka v dolnej časti.


Power Flake - inovatívna syntetická izolácia, ktorá je vyhotovená zo 100% recyklovaných materiálov. Predstavuje výbornú alternatívu kačacieho papiera. Je ľahká, kompaktná, rýchloschnúca a svoje vynikajúce termoizolačné vlastnosti zachováva aj vo vlhkých podmienkach.

 

Materiál Pertex® Quantum - mimoriadne ľahká, pevná a odolná tkanina, ktorá bola špeciálne navrhnutá tak, aby zabránila unikaniu páperia. Je vyhotovená z jemných jemných, precízne tkaných priadzí, ktoré umožňujú páperiu a syntetickej izolácii maximálne zvýšiť svoj objem. Taktiež je odolná voči vetru, hebká a príjemná na dotyk.

 

 

Hlavné prednosti:

 

    ľahký, neprefúkavý materiál s vodoodpudivou úpravou Pertex® Quantum 20 denier

    syntetická izolácia Power Flake 100g

    tvarovaná kapucňa

    vpredu celorozopínací zips Vislon® s vnútornou légou pre lepšiu ochranu pred vetrom

    tenké, pružné lemovanie na konci rukávov

    2 predné vrecká so zipsom

    sťahujúca šnúrka v dolnej časti



Šport/použitie

outdoor

Pohlavie

ženy

Izolácia

Air Flake 100 g

Sezóna/obdobie

jeseň/zima

Materiál

Vonkajší: Pertex Quantum (100% polyamid); Izolácia: Air Flake (100% polyester)

Hmotnosť

 355 g